Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Büyükşehir’den asfalt, bisiklet yolları, peyzaj ve düzenleme…

Büyükşehir’den asfalt, bisiklet yolları, peyzaj ve düzenleme…

Büyükşehir’den asfalt, bisiklet yolları, peyzaj ve düzenleme…

Adana’da yapilan UEFA standartlarinda 33 bin kisilik yeni stadyum çevresinde asfaltlama çalismalarini tamamlayan Adana Büyüksehir Belediyesi orta refüj agaçlandirma ve peyzaj çalismalarina devam ediyor.  Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, bisiklet tutkunlarina verdigi bisiklet yollari sözünü de yerine getiriyor.

 

Stat çevresinde asfalt çalismasinin bitirilmesinin hemen ardindan harekete geçen Adana Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri orta refüje turunç agaci dikimi gerçeklestirerek stat yolunu yesil hale getiriyor. Yeni stat yolu Çatalan Caddesi’nde de çalisma yapan ekipler kaldirim ve bordür yapim islemine devam ediyor.

 BISIKLET YOLLARI TAMAMLANDI

Dünya Bisiklet Günü’nde Adana Bisiklet Platformu üyeleri ile bir araya gelen Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, bisiklet tutkunlarina verdigi sözü yerine getiriyor. Yeni stadyum çevresinde bisiklet yolunu tamamlayan ekipler, Portakal Çiçegi Parki’ndaki bisiklet yolu çalismalarini da bitirdi. 

 Yeni Stadyum çevresinde 1 km uzunlugunda 2.85 metre genisligindeki bisiklet yolunu tamamlayarak vatandaslarin hizmetine açan Adana Büyüksehir Belediyesi, Portakal Çiçegi Parki bisiklet yolunu da tamamladi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı